Mekano Group 18-1-23 8:25 2 min read

Maak kennis met: de Mekano app!

Mekano introduceert de gloednieuwe Mekano app! Dé portal voor technisch ZZP’ers zoals jij. Alles wat je nodig hebt ter voorbereiding op je werkdag is hier te vinden. Van planning tot facturen, allemaal binnen handbereik op je smartphone! 

Allereerst kun je in de app ‘Mekano Industrial’ je beschikbaarheid invullen. Wanneer kan jij voor je opdrachtgever aan de slag? Welke dagen ben je niet beschikbaar? Je laat het allemaal achter in de app. Zo wordt de beschikbaarheid voor ons duidelijk. Wij plannen namelijk (in overleg) jou als ZZP’er in. Direct duidelijk voor je opdrachtgever, en kan je op de juiste dagen worden ingepland. Ook dit is overigens terug te vinden in de Mekano app. Jouw rooster wordt hier namelijk in geplaatst, zodat je in één oogopslag ziet waar en wanneer je kan werken. Je actieve plaatsingen zijn dus allemaal duidelijk in een overzicht te zien!

Naast het opgeven van je beschikbaarheid en het bekijken van de planning, kun je in Mekano Industrial ook je facturen bekijken. Je kunt alle financiële zaken omtrent jouw klus voor een opdrachtgever regelen en terugvinden in de app. Zo houd je jouw werk gerelateerde  geldzaken goed op orde.

Alle bovenstaande functionaliteiten vind je allemaal in de app ‘Mekano Industrial’, deze is te vinden in de App Store en Google Play Store. Hij is dus voor zowel iPhone- als Androidgebruikers te downloaden! Ben jij technisch ZZP’er, werk je voor één van onze opdrachtgevers en heb je de Mekano app nog niet? Download hem dan nu!

App store button New call-to-action

Ben je nu al opzoek naar een uitdagende opdracht? Bekijk hieronder de openstaande opdrachten:

INDUSTRIAL ENGINEERING